Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

De vrouwen van Spaarnestad wisten zaterdag eenvoudig te winnen van Rijswijk. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 4-0 en zag concurrent Vocasa onderuit gaan bij Sliedrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wonnen knap met 2-3 bij Vocasa, koploper in de eerste divisie, en maakten zo het slot in die competitie weer leuk voor zichzelf. De ploeg van Michiel van der Kuip kan weer jagen en hopen op een misstap van de concurrentie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 6 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na vijf wedstrijden en een uur of 8 volleybal slaagde Jongens C erin om zich te plaatsen voor de finale van Nederland.Jongens C was ingedeeld in een loodzware poule. De start was echter heel simpel. Hevoc uit Heereveen hoorde eigenlijk niet in de halve finales thuis. Door de weersomstandigheden op 7 januari waren zij door de voorronde gekomen (geen tegenstanders). In hoog tempo werd de eerste wedstrijd door onze jongens gewonnen. Slecht 11 tegenpunten. Het gevaar van deze gemakkelijke overwinning bleek daarna. Tegen Kalinko ging het in de eerste set goed mis. Het was een slome vertoning, waarbij Kalinko hun twee betere aanvallers steeds...
Lees meer
Door het vreemde wedstrijdprogramma hadden de vrouwen van Spaarnestad een langere winteronderbreking dan gebruikelijk. De lange rustperiode heeft de ploeg van Michiel van der Kuip geen goed gedaan. Zaterdag verloren de Haarlemsen voor de tweede maal op rij van een directe concurrent in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 februari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Met 4-0 werd afgelopen zaterdag in de Beyneshal Keistad verslagen. De Amersfoortse ploeg had alle B-junioren, die normaal in het A-team en hoger spelen, meegenomen om Spaarnestad te verslaan. Echter onze jongens waren gebrand om, na alle onrust van de afgelopen weken, nu weer goed te spelen. En dat deden ze!! De eerste twee sets waren meer dan voortreffelijk. De pass lag goed en er kon prima aangevallen worden.In beide sets ging het tot 10-10 gelijk op, waarna Keistad op afstand werd gezet. Tweemaal 25-15. In de derde set werd er geëxperimenteerd met een nieuwe opstelling. Al snel moest dat worden teruggedraaid omdat op het...
Lees meer
Koel blijven, vertrouwen op je kwaliteiten en zonder teveel nadenken je ding doen. Voor spelers en speelsters die in de top willen presteren is dit een belangrijke kwaliteit. Bij de vrouwen van Spaarnestad wil dit echter nog wel eens misgaan. Zaterdag bijvoorbeeld, in de topper tegen VCN: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Drie keer eerder verloor Spaarnestad dit seizoen, toch was de nederlaag zaterdag tegen directe concurrent USV Protos voor trainer Christophe George tot nu toe het moeilijkst te verkroppen: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 januari.
Lees meer
Het is zaterdag 21 januari en de Spaarne ligt klaar voor een titanenstrijd tussen twee roeiteams. Het eerste mannenteam van Spaarnestad is zeer behoeftig aan een volle overwinning waar geen punten weggegeven worden. De opponent VollinGo (hierbij Zebra’s genoemd, hebben ze zelf verzonnen) staat veilig 6e, maar mist punten om de aansluiting met de hogere regionen van de tweede divisie te vinden. De roeiwedstrijd start, maar ik waarschuw u, de Zebra’s zijn snel uitgeroeid. Het eerste kwart werd begonnen zonder Visser in de basis, met een spoedopname in het ziekenhuis vanwege een blindedarmontsteking en een tweede opname in het ziekenhuis...
Lees meer
In een uiterst sfeervolle Beijnishal hebben de dames  van Spaarnestad de volle winst gepakt tegen het Limburgse Velden. Vorige week had deze ploeg nog van het hooggeplaatste Tilburg nog gewonnen, dus de ploeg van coach Michiel van der Kuip was gewaarschuwd. Door een behoorlijke servicedruk en tempo van Spaarnestad kwam Velden er in de 1e set nauwelijks aan te pas. In rap tempo werd de set binnengehaald met 25-15. De 2e set gaf hetzelfde beeld. Tegen de lengte van de Haarlemse ploeg kon de nr. 10 in de poule nauwelijks verweer bieden. Ook nu werd het 25-15 voor de titelkandidaat. Lees de rest van dit door clubgenoot Ber Nederstigt...
Lees meer
De mannen van Spaarnestad zijn het jaar begonnen met de twee soorten overwinningen die de sporter de meeste voldoening geven. Vorige week was er een bloedstollende, zwaarbevochten overwinning op Woerden (3-2). Zaterdag gaf de volleybalploeg van Christophe George een volleyballesje aan Vollingo (4-0), of, zoals de oefenmeester zelf zei: "We hebben ze lekker weggetikt." De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 34  > >>