Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

De vrouwen van Spaarnestad hebben het zaterdag tegen Voltena lelijk laten liggen. De ploeg van coach Vera Koenen speelde zonder zelfvertrouwen en verloor met 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het zou een leerjaar worden. Een soort snuffelstage bij het eerste team van volleybalclub Spaarnestad. Maar door een ernsitge knieblessure van haar 'mentor' Anne Rongen werd de pas 16-jarige Natalia Zoet opeens voor de leeuwen gegooid. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 oktober en is geschreven door Arnold Aarts.
Lees meer
Spaarnestad heeft zaterdag nog maar eens de nadelen ondervonden van maar één spelspeelster in de selectie. Dat maakt de ploeg van Vera Koenen kwetsbaar. De 3-1 nederlaag bij Scylla onderstreepte dat nog eens. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zwakke punten, die moet je verbeteren. Spaarnestad-coach Vera Koenen deed daar nog een schepje bovenop. De mentale weerbaarheid van de Haarlemse vrouwen was vorig seizoen ondermaats, nu is het juist een wapen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 2 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Debuteren is altijd mooi. Toch is de ene debuutwedstrijd net wat specialer dan de ander. Die van Natalia Zoet, een 16-jarige spelverdeelster van Spaarnestad, behoort tot de categorie onvergetelijk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 25 september en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het is voor de mannen van Spaarnestad tijd om terug te keren naar de eerste divisie. Zaterdag openen de Haarlemse volleyballers in de tweede divisie het seizoen tegen Noordwijk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 september en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
In de laatste set was het moment daar. Een publiekswissel voor trainer Michiel van der Kuip bij de vrouwen van Spaarnestad. Na vier en een half seizoen zwaaide de trainer af. De 3-2 overwinning van zijn ploeg op Ledub was een laatste toegift. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Presteren op de momenten dat het echt nodig is. Dat is de eigenschap die Spaarnestad dit seizoen het meest heeft gemist. Zaterdag gooide de ploeg van Michiel van der Kuip de handdoek in de strijd om de tweede plek in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zaterdag 8 april speelde dames 3 hun voorlaatste wedstrijd van het seizoen en konden ze het kampioenschap in de promotieklasse veiligstellen. De opdracht was simpel, win een set en het kampioenschap is binnen. De dames hadden geruime tijd een forse voorsprong op alle achtervolgers, maar moest in de laatste 4 wedstrijden alleen maar tegen concurrenten uit de top 5. De eerste van die wedstrijden werd glansrijk gewonnen maar vorige week ging het mis. De dames verloren thuis met 2-3 van Move. Nu stond een andere concurrent, Compaen, te wachten. In Oostzaan. Maar onze meiden lieten zich niet van de wijs brengen en wonnen direct met 25-21 de...
Lees meer
Woensdagavond 5 april was het de beurt aan dames 12. Zij hadden uit de wedstrijd tegen het laaggeklasseerde VCH D6 nog 4 punten nodig om de voorsprong op de rest onoverbrugbaar te maken. Na een wat nerveus begin kwamen de dames op stoom en voldeden aan de opdracht. Met een ware strafexcercitie werd het 25-16, 25-7 en 25-3(!) werden de benodigde punten binnengehaald. Na de 'bevrijdende' derde set werd zonder gas terug te nemen ook de vierde dik gewonnen, 25-9. Daarna was het tijd om het behaalde kampioenschap in de de derde klasse te vieren. Dames, gefeliciteerd!
Lees meer

Pagina 1 van 37  > >>