Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de competitie afgesloten met een overwinning. De Haarlemse formatie, die er volgend jaar flink anders uit zal zien, won met 3-1 van Stravoc. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zoals eerder al aangekondigd kon Jongens C1 zaterdag 14 april kampioen worden in de eerste klasse. Daarvoor diende tenminste een set gewonnen te worden in de wedstrijd in Amsterdam tegen KVA. Supporters waren in grote getalen meegereisd en waren klaar om de jongens aan te moedigen en van de zenuwen af te helpen. Van enige nervositeit was echter totaal geen sprake, de jongens speelden de sterren van de hemel en wonnen de eerste set met groot gemak. Daarmee was het kampioenschap binnen en werden de jongens uitgebreid gefeliciteerd. Daarna gingen de jongens onverstoorbaar verder, werd het in de derde set werd nog even spannend, maar de...
Lees meer
De mannen van Spaarnestad slagen vooralsnog prima in hun missie om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. De Haarlemmers wonnen zaterdag met 3-1 van NVC, dat was de vierde overwinning op rij, waardoor de derde plek in de tweede divisie vol in zicht is. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad wonnen zaterdag gemakkelijk van het derde van Zaanstad. De wedstrijd tegen de hekkesluiter in de tweede divisie leek in eerste instantie om des keizers baard, maar trainer René Worp wist zijn ploeg nog te overtuigen van het belang van de laatste wedstrijden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een wedstrijd verliezen, dat mag volgens Spaarnestad-trainster Vera Koenen altijd. Als ze vindt dat haar ploeg niet genoeg heeft gebracht, dan is daar voor de fanatieke coach minder makkelijk mee te leven. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Heren 7 het kampioenschap in de 2e klasse behaald. Twee gewonnen sets was genoeg en er was geen moment twijfel of dat wel ging lukken. Met 25-17 en 25-20 werd Jonas 4 aan de kant gezet en was het kampioenschap een feit. Vervolgens werden ook de andere sets gewonnen, zodat het kampioenschap nog wat extra glans kreeg. Mannen, gefeliciteerd!
Lees meer
Bijna iedere sportploeg heeft er minimiaal één keer per seizoen last van: een wedstrijd waarin er, wat je ook probeert, helemaal niets lukt. Zaterdag speelden de vrouwen van Spaarnestad zo'n wedstrijd bij Vollingo. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag goede zaken gedaan door naaste concurrent Ledub te verslaan. Makkelijk ging dat niet. De Haarlemsen legden de Brabantse bezoekers uiteindelijk met 3-2 over de knie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 maart.
Lees meer
Spaarnestad was de enige ploeg die dit seizoen had gewonnen van Protos, de koploper in de tweede divisie. Dat waren de Utrechters zaterdag nog niet vergeten. De drang naar revanche op de ploeg van René Worp was groot. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 5 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het was een hele tijd geleden dat de volleybalsters van Spaarnestad de tegenstander na afloop moesten feliciteren. Na negen overwinningen op rij werd zaterdag tegen Tilburg een mooie serie doorbroken. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 40  > >>