Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

Het duurde lang en het kostte veel energie, maar de vrouwen van Spaarnestad konden zaterdag een lastige fase afsluiten. De overwinning op Peelpush (1-3) was alweer de derde op rij en geeft bovenal vertrouwen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 december en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben gekregen waar ze op hadden gehoopt: een overwinning op Zaanstad. Het team van coach Vera Koenen versloeg de tegenstander met een overtuigende 4-0. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 november en is geschreven door Stacey Bovet.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben de clichématige overwinning 'voor het vertrouwen' te pakken. De ploeg van Vera Koenen doorbrak daarmee een negatieve reeks van zeven nederlagen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 november en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
"Als wij gewoon ons basisniveau halen, dan kunnen we van iederen winnen", vertelde Spaarnestad-aanvoerder Jonne Pilon vorige week. Toen had hij net met zijn ploeg voor de derde keer op rij verloren. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 november en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na enig twijfelen bleef Marly Bak dit seizoen toch haar geliefde Spaarnestad trouw. Een kampioensteam bouwen en promoveren was de insteek. Na zes gespeelde wedstrijden dreigt het al te mislukken. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 6 november en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het seizoen begon zo veelbelovend voor de vrouwen van Spaarnestad: drie overwinningen op rij, waarbij veel problemen van het voorgaande seizoen verholpen leken. De hoop en het vertrouwen zijn in een maand volledig omgeslagen in vrees en weerbaarheid. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben het zaterdag tegen Voltena lelijk laten liggen. De ploeg van coach Vera Koenen speelde zonder zelfvertrouwen en verloor met 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het zou een leerjaar worden. Een soort snuffelstage bij het eerste team van volleybalclub Spaarnestad. Maar door een ernsitge knieblessure van haar 'mentor' Anne Rongen werd de pas 16-jarige Natalia Zoet opeens voor de leeuwen gegooid. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 oktober en is geschreven door Arnold Aarts.
Lees meer
Spaarnestad heeft zaterdag nog maar eens de nadelen ondervonden van maar één spelspeelster in de selectie. Dat maakt de ploeg van Vera Koenen kwetsbaar. De 3-1 nederlaag bij Scylla onderstreepte dat nog eens. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zwakke punten, die moet je verbeteren. Spaarnestad-coach Vera Koenen deed daar nog een schepje bovenop. De mentale weerbaarheid van de Haarlemse vrouwen was vorig seizoen ondermaats, nu is het juist een wapen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 2 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 38  > >>