Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

Het positieve aan de seizoenshervatting was dat tegen het sterke Leython twee belangrijke punten werden gepakt in een uitwedstrijd. Toch had de ploeg van Jur van der Tuuk zaterdag na een knappe comeback op meer gehoopt: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 14 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zich van een slechte kant laten zien. De Haarlemsen verloren door de nog altijd terugkerende wisselvalligheid met 2-3 van Irene, dat op een voorlaatste plaats in de tweede divisie staat. Een onnodig en vervelend resultaat om de winteronderbreking mee in te gaan. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 17 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad komen maar niet van hun kwaal af: de Haarlemse ploeg komt te langzaam op gang. Ook tegen Fusion Rotterdam kostte dat de ploeg van Hicham Cherouate weer een set, hoewel de Haarlemmers daarna nog simpel wonnen: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Afgelopen zaterdag 1 december was er een vol ochtendprogramma met jeugdteams in de Beyneshal. Als slot van het programma stond dames 2 tegen Sovoco, een wedstrijd in de 3e divisie, geprogrammeerd. Het werd een waardig slot van deze ochtend, een spannende partij die nog doorging toen de andere velden van de hal al waren leeg gelopen. Dames 2, dat werd gecoached door Hein Macnack en speler-coach Hilde Wesselius, speelde meerendeels vanuit de volgende opstelling Kim op de Kelder, Lisette Goede, Jinne Geelen, Marije Bouterse, Nicky Brouwer, Eva Griffioen en libero Bloem de Jong. Sovoco, gecoached door het ervaren duo Krijn Verlek en van der...
Lees meer
'Hoe beter de tegenstander, hoe beter je speelt', is een ontzettend sportcliché, maar het gold zaterdag wel weer voor de vrouwen van Spaarnestad. De ploeg van Jur van der Tuuk verslikte zich bijna in laagvlieger US3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 november.
Lees meer
Wisselvalligheid is een kwaal die de vrouwen van Spaarnestad niet onbekend is. Tegen Keistad nam die 'ziekte' zaterdag wel heel extreme vormen aan voor de ploeg van Jur van der Tuuk. Een 2-3 nederlaag was het gevolg. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 november en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn er niet in geslaagd om hun vierde duel op rij te winnen. De formatie van trainer Jur van der Tuuk ging met 3-1 onderuit bij koploper Armixtos (25-22, 25-19, 25-21, 24-26). De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 november en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad zijn er zaterdag niet in geslaagd om het tweede van Utrecht te verslaan. Een slome start van de Haarlemmers leidde tot een nederlaag tegen de koploper in de tweede divisie: 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het 1e zitvolleybalteam van Spaarnestad speelde deze week weer twee wedstrijden in de Eredivisie. En beide keren was F.D.S. uit Sneek de tegenstander. Op maandagavond 29 oktober kwamen de Friezen naar Haarlem om de wedstrijd in te halen die op 13 oktober al had moeten plaatsvinden. Toen had F.D.S. echter te weinig spelers en bij gebrek aan betere opties werd de wedstrijd verplaatst naar onze trainingsavond. Niet bepaald ideale omstandigheden en daar bleken met name onze gasten last van te hebben. Wij waren gretig en speelden geconcentreerd en met overtuiging. F.D.S. was verre van scherp en leek ook vanaf het begin niet erg in een goede...
Lees meer
Zaterdag hebben we mogen proeven hoe het niveau van Haarlem over een aantal jaar kan zijn, topdivisie. Maatwerkers en HLB waren afgereisd naar onze pre-tweede Wereldoorlogse speelhal, De Beynes, om krachten met ons te meten voor de beker. Met veel punten voor weerszijde en meermaals 25-23 verliezen was de 3-0 verlies tegen HLB geen schande! Met 0 originele middens uit het eerste en twee geweldige invallers vanuit het tweede konden we prima tegenstand bieden!Tegen Maatwerkers heeft de gehele selectie weerstand geboden tegen het geweld van de nummer 3 van de topdivisie! Met het debuut van Kyle Sahertian (die jongen die met Hiele een...
Lees meer

Pagina 1 van 43  > >>