Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

Wisselvalligheid is een kwaal die de vrouwen van Spaarnestad niet onbekend is. Tegen Keistad nam die 'ziekte' zaterdag wel heel extreme vormen aan voor de ploeg van Jur van der Tuuk. Een 2-3 nederlaag was het gevolg. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 november en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn er niet in geslaagd om hun vierde duel op rij te winnen. De formatie van trainer Jur van der Tuuk ging met 3-1 onderuit bij koploper Armixtos (25-22, 25-19, 25-21, 24-26). De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 november en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad zijn er zaterdag niet in geslaagd om het tweede van Utrecht te verslaan. Een slome start van de Haarlemmers leidde tot een nederlaag tegen de koploper in de tweede divisie: 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het 1e zitvolleybalteam van Spaarnestad speelde deze week weer twee wedstrijden in de Eredivisie. En beide keren was F.D.S. uit Sneek de tegenstander. Op maandagavond 29 oktober kwamen de Friezen naar Haarlem om de wedstrijd in te halen die op 13 oktober al had moeten plaatsvinden. Toen had F.D.S. echter te weinig spelers en bij gebrek aan betere opties werd de wedstrijd verplaatst naar onze trainingsavond. Niet bepaald ideale omstandigheden en daar bleken met name onze gasten last van te hebben. Wij waren gretig en speelden geconcentreerd en met overtuiging. F.D.S. was verre van scherp en leek ook vanaf het begin niet erg in een goede...
Lees meer
Zaterdag hebben we mogen proeven hoe het niveau van Haarlem over een aantal jaar kan zijn, topdivisie. Maatwerkers en HLB waren afgereisd naar onze pre-tweede Wereldoorlogse speelhal, De Beynes, om krachten met ons te meten voor de beker. Met veel punten voor weerszijde en meermaals 25-23 verliezen was de 3-0 verlies tegen HLB geen schande! Met 0 originele middens uit het eerste en twee geweldige invallers vanuit het tweede konden we prima tegenstand bieden!Tegen Maatwerkers heeft de gehele selectie weerstand geboden tegen het geweld van de nummer 3 van de topdivisie! Met het debuut van Kyle Sahertian (die jongen die met Hiele een...
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hadden zaterdag een lastige klus in het bekertoernooi. De Haarlemse tweede divisionist mocht in de eigen Beijneshal aantreden tegen twee teams uit de topdivisie en kon dus vrijuit spelen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 29 oktober.
Lees meer
Na een moeizaam begin van het seizoen, hebben de vrouwen van Spaarnestad nu hun draai gevonden in de tweede divisie. De ploeg van Jur van der Tuuk won zaterdag voor de derde maal op rij. Bij het Rijswijkse Kalinko was het met 1-3 te sterk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag vriend en vijand verrast door het tweede team van VCN te verslaan. De ploeg van Hicham Cherouate won met 3-1 van de koploper in de tweede divisie. "Mijn dag kon echt niet meer stuk." De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Er is een hoop gebeurd bij VC Spaarnestad. Dames 2 is nu dames 1. Na een hoop onduidelijkheid proberen aanvoerster Demi Zwerver (22) en veteraan Minke Pilon (33) samen de neuzen van het team dezelfde kant op te krijgen. 'We zijn met z'n allen een fiets', zei Demi voor aanvang van het seizoen tegen haar teamgenoten. 'Welk onderdeel wil jij zijn?' De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Milo Lambers.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen gewonnen. De Haarlemsen waren met 3-1 te sterk voor het tweede van Utrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 8 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 43  > >>