Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

De mannen van Spaarnestad hebben de eerste wedstrijd van 2020 kansloos verloren. De ploeg van Jonne Pilon ging onverwacht hard onderuit bij directe concurrent Servia: 4-0. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 januari.
Lees meer
Meisjes B1 was al kampioen geworden in een uitwedstrijd, maar wilde in de laatste thuiswedstrijd in de Hoofdklasse tegen Zaanstad ook winnen. Dat zou een revanche zijn voor de enige nederlaag in deze competitie: op zaterdag 16 november werd uit tegen Zaanstad met 2-3 verloren. Onze meisjes B won toen de 2e en de 4e set. Zaanstad had toen trommelaars ingeschakeld en daar konden onze meisjes B niet goed tegen. Daarom hadden zij nu ook trommelaars ingeschakeld. Het team bestaat uit Nina Belt, Zoƫ Beljaards, Maaike Degenhart, Iris Holdorp, Mirte Hofman, Nigella Negenman, Rochelle Negenman, Eva Vos en Vera van der Weij. Ze worden getraind door...
Lees meer
Voor de tweede keer op rij gingen de mannen van Spaarnestad onderuit. Na het verlies vorige week tegen Vives was afgelopen zaterdag VCN uit Capelle aan den IJssel te sterk. In de Beijneshal werd het, na een meer spannende dan goede wedstrijd, 2-3 voor de bezoekers. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 december en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer
Nadat de mannen van Spaarnestad vorige week de derby tegen US nog overtuigend wonnen (3-1), verslikten de Haarlemmers zich deze week in Vives. De koploper van de tweede divise ging met 3-1 onderuit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben uitstekende zaken gedaan door Zaanstad, de nummer twee in de tweede divisie, met ruime cijfers te verslaan. De Haarlemse ploeg was met 3-1 te sterk, waarbij het enige setverlies (24-26) nog onnodig was. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 2 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Aan de zegereeks van de mannen van Spaarnestad is zaterdag hardhandig een einde gemaakt. Na zeven overwinningen op rij gingen de Haarlemmers met 4-0 onderuit bij Woerden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 18 novemrber en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
"We hebben eigenlijk van onszelf gewonnen", zei Spaarnestad-aanvoerder Yorick van Viersen na de overwinning op hekkensluiter Punch. De koploper in de tweede divisie was zaterdag bij de les en maakte geen fouten: 4-0. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 novemrber en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Spaarnestad heeft zich zaterdag tegen Utrecht naar een nipte overwinning gevochten. Ondanks de winstpartij hield aanvoerder Yorick van Viersen een bittere nasmaak over aan de wedstrijd. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 4 novemrber en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad wonnen ook hun vijfde competitiewedstrijd. Zaterdag moest Amsterdam er in eigen huis aan geloven: 0-4. De vrouwen revancheerden zich voor de nederlaag een week eerder en versloegen Leython met 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 oktober en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer
Wie op gezette tijden op het Stationsplein in Haarlem het gedrocht dat Beijneshal heet voorbijloopt en aandachtig luistert als daar volleybalclub Spaarnestad actief is, hoort geluitden die duiden op 'bouwwerkzaamheden'. Dat kan ook niet anders, want bij de fusieclub timmeren ze flink aan de weg en wordt de fundering gelegd van een organisatie die de komende decennia aankan. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 14 oktober en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer

Pagina 1 van 48  > >>