Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Vereniging

De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag de rug gerecht op het moment dat het nodig was. De Haarlemmers versloegen Fusion Rotterdam. Deze concurrent die ook tegen degradatie vecht werd vrij eenvoudig aan de kant geschoven: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 25 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het is de mannen van Spaarnestad zaterdag net niet gelukt om het Amsterdamse US te verslaan. De ploeg van Hicham Cherouate verloor met 2-3 en die nederlaag werd extra zuur door een dubieuze beslissing van de scheidsrechter bij het allerlaatste punt. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 18 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben, zoals al vaker dit seizoen, in de uitwedstrijd tegen Keistad in Amersfoort, weer eens bewezen hoe wisselvallig ze spelen deze jaargang. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 maart en geschreven door Tom Mentink.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad spelen een beetje een seizoen van uitersten. Of de ploeg laat een heel behoorlijk niveau zien en wint dan meestal ook. Of het team van Van der Tuuk geeft niet thuis en verliest van tegenstander die eigenlijk minder kwaliteiten heeft. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van VC Spaarnestad wonnen zaterdagmiddag in een kolkende Beijneshal de thuiswedstrijd tegen Kalinko. De bezoekers uit Den Haag kregen met 4-0 klop en dat niet eens geflatteerd. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 4 februari en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad blijven wisselvallig presteren. Bovendien had de ploeg van Jur van der Tuuk zaterdag weer last van een chronische kwaal: een slap begin. Daardoor delfden de Haarlemsen tegen laagvlieger Woerden uiteindelijk met 3-2 het onderspit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 28 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Voor Spaarnestad-trainer Hicham Cherouate was het helder: de overwinning van zijn ploeg op NVC kon met recht worden bestempeld als 'reclame voor het volleybal'. De Haarlemse mannen bogen tegen de nummer twee van de tweede divisie een 0-2 achterstand om in een overwinning. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het positieve aan de seizoenshervatting was dat tegen het sterke Leython twee belangrijke punten werden gepakt in een uitwedstrijd. Toch had de ploeg van Jur van der Tuuk zaterdag na een knappe comeback op meer gehoopt: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 14 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zich van een slechte kant laten zien. De Haarlemsen verloren door de nog altijd terugkerende wisselvalligheid met 2-3 van Irene, dat op een voorlaatste plaats in de tweede divisie staat. Een onnodig en vervelend resultaat om de winteronderbreking mee in te gaan. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 17 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad komen maar niet van hun kwaal af: de Haarlemse ploeg komt te langzaam op gang. Ook tegen Fusion Rotterdam kostte dat de ploeg van Hicham Cherouate weer een set, hoewel de Haarlemmers daarna nog simpel wonnen: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 45  > >>