Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Vereniging

Spaarnestad Dames 12 is het seizoen goed gestart: tot nu toe heeft het tweedeklasse-team alle 4 wedstrijden gewonnen met 4-0. Helaas is nu alles stilgezet door de coronacrisis. Hopelijk kan de draad daarna snel weer worden opgepakt. Het team speelt dit seizoen voor het eerst met elkaar samen. Trainer en coach Anne Kimsma is erg tevreden: 'Het is een buitengewoon inspirerend team. Wat mij heeft verrast is de in korte tijd opgebouwde positieve onderlinge klik, ook naar mij toe, wat zich weer vertaalt in goede trainingen en wedstrijden, waarbij door iedereen hard wordt gewerkt. Bijzonder is ook dat de meetrainers naadloos bij het team...
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van Nico Halsema wist niet op gang te komen en daardoor was Sovoco de Haarlemsen makkelijk de baas: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
 
Of het nu kwam door de sfeerloze hal, het slechte weer buiten of onderschatting van de tegenpartij, feit was dat Dames 1 in de eigen Beijneshal tegen Sovoco het behoorlijk liet afweten.Drie sets lang was de Soesterploeg heer en meester en kon de ploeg van coach Nico Halsema geen deuk in een pakje boter slaan. De pass was ondermaats, blokkering klopte niet en er waren nogal wat misverstanden en persoonlijke fouten. Wissels en time outs hielpen niets. Met 18-25, 21-25 en 14-25 was het spelletje bijna gespeeld.Doch in de 4e set bleek plotseling dat hard werken werd beloond. Met 27-25 kon toch nog een schamel puntje worden binnen gehaald....
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn het nieuwe seizoen ijzersterk begonnen. Vorige week won de ploeg van Nico Halsema overtuigend met 0-4 bij Protos. Zaterdag knokte de Haarlemsen zich na een 0-2 achterstand nog naar een 3-2 overwinning op Dinto. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 28 september.
Lees meer
In een sfeerloze Beijneshal (toeschouwers mochten alleen boven zitten) heeft Dames 1 in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen met 3-2 gewonnen van het sterke Dinto uit Warmenhuizen. Beide ploegen waren in de eerste twee sets aan elkaar gewaagd, maar in beide sets waren het bij de big points helaas wat persoonlijke fouten aan Haarlemse kant die de ploeg van coach Nico Halsema de das om deed. Met 26-28 en 22-25 gingen de sets verloren, mede vanwege het feit dat de lange nr. 5 van Dinto voor de Haarlemse ploeg niet was af te stoppen. In de 3e set kwam gelukkig de ommekeer. Verdedigend stond het beter en met name libero Bloem de Jong...
Lees meer
De mannen van Spaarnestad moeten dit jaar terugkeren in de eerste divisie. Zo'n doelstelling formuleren getuigt van enthousiasme. Helaas kwam dat er zaterdag in de seizoensopening tegen Cito niet helemaal uit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 september.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad kunnen terugkijken op een mooi seizoen, ook nu er een streep door het restant van de competitie gaat. Dat vindt trainer Jonne Pilon. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 maart en geschreven door Marlies Vording.
Lees meer
Na een voortvarende start raakten de mannen van Spaarnestad het goede gevoel ineens helemaal kwijt. Zeven wedstrijden op rij wist de ploeg van Jonne Pilon geen overwinning te behalen. Daar kwam zaterdag, eindelijk, verandering in. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na zes nederlagen achtereen , kregen de mannen van Spaarnestad zaterdag de mogelijkheid die negatieve reeks te doorbreken. Het lukte net niet: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Schandalig, bedroevend en ongelooflijk. Met dat soort termen beschreef Spaarnestad aanvoerder Yorick van Viersen de 0-4 nederlaag tegen Amsterdam. Het was tevens de zesde verliespartij op rij en dus was het tijd om harde conclusies te trekken. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 50  > >>