Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Sponsors

Sponsoring is een belangrijke peiler onder de Spaarnestad ambitie.

We zijn bijzonder blij dat we een aantal sponsors hebben die houden van het spelletje en die er wat voor over hebben deze ontwikkeling in Haarlem mogelijk te maken.
Neem eens de moeite om bij onze sponsoren langs te gaan, al diverse leden van de clubs hebben hier profijt van gehad.

Volleybal Combinatie Spaarnestad

Volleybalvereniging Spaarnestad is met zijn ongeveer 750 leden één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland. Wat opvalt, is dat er in vergelijking met andere grote verenigingen in Nederland veel senioren lid zijn in verhouding tot jeugd. Daar willen wij verandering in brengen. Hiervoor zijn goede trainers noodzakelijk. Plezierig trainen is één van de belangrijkste redenen om te (blijven) sporten. Daarbij leiden betere trainers tot meer kwaliteit en dus tot meer kans op hoger spelende teams.

Sponsorpakketten

Spaarnestad kan u op verschillende manieren exposure, leads, verbondenheid & netwerk bieden. Zo wordt u maandelijks op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief. Naast bedrijfsnamen op shirts, boarding en ander materiaal heeft u ook de gelegenheid uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij het publiek via het wedstrijd magazine en door bijvoorbeeld prijzen beschikbaar te stellen voor de loterij en give-aways te verspreiden via Spaarnestad teams naar hun tegenstanders. Daarbij organiseren we 2x per jaar een sponsor- en netwerkborrel, waarin u in contact kan komen met andere sponsoren, businessclub en de spelers & speelsters van Spaarnestad. Bij Spaarnestad gaan wij de interactie tussen sponsors, partners, businessclubleden en publiek verbeteren, beginnende met de organisatie van de businessclub. In de bijlage vindt u een opsomming van alle mogelijkheden en de daaruit voortvloeiende sponsorpakketten.

Download onze sponsorpropositie.