Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Corendon vliegvakanties

Corendon is in 2000 door Atilay Uslu en Yildiray Karaer opgericht als touroperator met Turkse bestemmingen in een kleine vestiging in Haarlem. In de jaren daarna is de onderneming uitgebouwd tot de huidige organisatie waarin momenteel 232* personen werkzaam zijn (*per 1 november 2012).

De naam Corendon is bedacht door geoloog, Yildiray Karaer, op basis van de kwaliteiten van deze edelsteen. Corendon (Korund) is namelijk de een na sterkste edelsteen na de diamant. Een diamant heeft sterkte 10 en Corendon heeft sterkte 9. Met als kleur bordeaux. Corendon wordt vooral gebruikt als industrie diamant.

De onderneming Corendon is gestart als Turkije specialist, maar op dit moment worden inmiddels 13 landen aangeboden. Wij vliegen nu op 31 luchthavens en vervoeren passagiers naar 1100 accommodaties. Corendon bezit het grootste marktaandeel met het vervoeren van passagiers naar de volgende bestemmingen; Turkije, Cyprus, Macedonië, Bulgarije, Marokko en Israël. Bij de volgende bestemmingen zitten wij in de top 3; Egypte, Tunesië, Griekenland, Gambia en Portugal.

De positie van Corendon wordt verstevigd door de scherpe prijzen die aangeboden worden. Corendon Vliegvakanties kan door haar no nonsens karakter in combinatie met haar grote ervaring aan inkoopkracht de beste prijzen toveren.

De zeer gemotiveerde medewerkers van Corendon hebben in 2011 aan 469.000 gasten service verleend. In 2012 hebben wij bijna 100.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het aantal gasten zal in 2012 eindigen rond de 560.000.

Corendon heeft de laagste overhead van Nederland als voorbeeld slechts 1,7% van wat u betaalt is voor dekking van de personeelskosten. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs/kwaliteitsverhouding geven.

Ons motto:

  1. Beste prijs/kwaliteitsverhouding
  2. Beste service
  3. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Onze focus is ons motto. Wij beloven u dat wij dit nooit zullen loslaten.