2317.jpg

30 april 2024

In memoriam Janneke Schelling


Met diepe droefheid delen wij het trieste nieuws van het overlijden van een zeer gewaardeerd lid van onze volleybalvereniging, Janneke Schelling. 

Gedurende vele jaren heeft zij zich met hart en ziel ingezet bij de recreanten en was zij altijd bereid om bij te springen als trainster tijdens trainingen. Haar inzet en passie voor de sport waren bewonderenswaardig, en het was dan ook geen verrassing dat zij uiteindelijk voor seizoen 22-23 de rol van trainster op zich nam voor Dames 13.

 

Velen van ons keken uit naar de start van Janneke's trainingen, maar helaas werd zij, en daarmee wij, geconfronteerd met het nieuws van haar ziekte. Ondanks haar strijd bleef zij een bron van kracht en inspiratie voor ons allen. Zelfs tot slechts vier weken geleden was zij nog in de hal aanwezig om haar team aan te moedigen en te steunen.

Janneke zal altijd herinnerd worden als een vrouw vol energie, vriendelijkheid en toewijding. Onze gedachten gaan uit naar haar gezin, familie en vrienden in deze moeilijke tijd.

Met oprechte deelneming,
VC Spaarnestad