IMG_2771.jpeg

25 april 2024

VC Spaarnestad en Casper Groenhuijzen uit elkaar


Na een aantal overleggen zijn VC Spaarnestad en Casper Groenhuijzen tot de conclusie gekomen dat er een te smalle basis is om de huidige verbintenis in stand te houden, daar liggen meerdere oorzaken aan ten grondslag, de voornaamste is het ‘niet bereiken van de Superdivisie’.

Groenhuijzen was sinds 2022 aangesteld als trainer/coach en Set-up club functionaris. Hij heeft de afgelopen twee jaar een bijdrage geleverd aan de professionaliseringsslag die wij als VC Spaarnestad wensten te maken. In deze periode is Casper er bovendien in geslaagd het niveau van het eerste team te stabiliseren.

In zijn rol als Set-up club functionaris, een rol die VC Spaarnestad vanuit de Nederlandse Volleybalbond toegewezen heeft gekregen, heeft Casper o.a. onze breedte-trainers begeleid en naar een hoger plan gebracht. We kijken terug op een leerzame periode die onze vereniging weer een stap vooruit heeft gebracht in de prestatielijn en we danken Casper voor zijn inzet en wensen hem al het goede in zijn verdere carrière.

Binnen VC Spaarnestad is er ruimte ontstaan voor een nieuwe Set-up club functionaris in combinatie met het trainerschap binnen de herenlijn of dameslijn van onze vereniging.

Ben je geïnteresseerd mail dan naar tc-prestatielijn@vcspaarnestad.nl