Moghaddasian.jpeg

14 april 2024

Wegen VC Spaarnestad en Ali Moghaddasian scheiden


Ondanks het prettige eerste seizoen, is de reisafstand tussen Amersfoort en Haarlem voor succescoach Ali Moghadassian op dit moment een te grote hindernis voor een verdere verbintenis, VC Spaarnestad had de samenwerking graag willen voortzetten, maar heeft alle respect voor deze conclusie. Onder zijn leiding is het gelukt om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van Spaarnestad Dames 1 en de structuur van de club.

Ali Moghadassian: ‘Ik heb met plezier bij Spaarnestad gewerkt. Ze hebben grote plannen en met de juiste aanpak kunnen ze de aansluiting met de top realiseren. Als trainer wil je iets bijdragen en ik hoop dat mij dat gelukt is voor de organisatie en voor de speelsters individueel’.

VC Spaarnestad dankt Ali voor zijn tomeloze en vakkundige inzet en wensen hem veel plezier bij de volgende stap in zijn indrukwekkende volleybal loopbaan.

In de komende weken zal VC Spaarnestad verder gaan bouwen aan een selectie die het komende jaar de stap naar de bovenste regionen van de topdivisie moet gaan maken.

De gesprekken met potentiële nieuwe trainers zijn in volle gang.

Mocht je als trainer interesse hebben om mee te helpen Spaarnestad spelers verder te ontwikkelen en te begeleiden stuur dan een mail naar tc-prestatielijn@vcspaarnestad.nl